Scheurwater Kozijnen Culemborg

Uw expert in renovatiewerk

Met ruim 30 jaar ervaring, helpen wij u graag bij alles betreft renovatiewerk rondom uw huis of bedrijfspand. Zo zijn wij gespecialiseerd in maatwerk kozijnen, deuren, glaswerk, dakkapellen en zonwering. Bekijk hier ons volledig aanbod.

Subsidies

Bent u van plan de isolatie van uw woning te verbeteren door het plaatsen van kozijnen met dubbelglas, triple glas of HR-glas? Mogelijk komt u in aanmerking voor compensatie vanuit de staat! In het kader van verduurzaming heeft de overheid diverse subsidieregelingen in het leven geroepen, waaronder diverse compensaties voor de isolatie van uw woning. In 2024 is opnieuw 600 miljoen beraamd voor toekennen van ISDE subsidie in Nederland; een subsidie bedoeld om woningeigenaren aan te moedigen hun woning te verduurzamen en/of isoleren. 

Over ons

Scheurwater is een lokale leverancier van kozijnen en glas in de regio van Culemborg, en voert hoofdzakelijk renovatiewerk uit. In veruit de meeste gevallen betekent dit dat Scheurwater oude kozijnen vervangt voor nieuwe kozijnen. Bij het plaatsen van nieuwe kozijnen kan een keuze gemaakt worden tussen verschillende profielen en materialen. Zo is Scheurwater leverancier van houten-, kunststof- en aluminium kozijnen. Dit gaat natuurlijk hand in hand met het vervangen, leveren en plaatsen van glaswerk, een segment waarbinnen de laatste jaren veel beweging is door een sterk toegenomen aandacht voor verduurzaming. Andere producten die Scheurwater levert zijn dakkapellen, raamdecoratie en deuren/deurbeslag.

Showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom om alle opties te bespreken. Plan uw showroom bezoek via de onderstaande button.